Keresés a honlapon
FRISS HÍREK:
>Webshopunkban KIZÁRÓLAG bioorganikus termékek ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL foglalkozunk.


>>A TUDÁS HATALOM, így termékek mellé orvosi CD hanganyagot adunk, hogy ingyenesen tudd képezni magad!


>> A termékek mellé kedvezményre jogosító vásárlási KUPONT adunk.


>> Ha a termék RAKTÁRON VAN, AZONNAL szállítunk.


>> Ha a termék épp elfogyott, akkor az összeg beérkezésétől számított 6-10 napon belül szállítunk.

"Tisztelt Sacra Herba! Nagyon szépen köszönöm a türelmüket és segítségüket. Sikerült mindent pontosan az utasításaik szerint végigcsinálni és meghallgathattam a professzor úr előadását.Nagyon tanulságos volt. Hálás ügyfelük, M. Klára, Budapest"


ZÖLD KÁVÉBAB


Természetes és egészséges fogyásA ZÖLD KÁVÉBAB kivonata egy különleges táplálék a természetes és egészséges fogyáshoz.

Kizárólag MAGAS MINŐSÉGŰ, nyers, pörköletlen zöld kávébab őrleményt tartalmaz, mely minden egyes dobozban 50% CHLOROGÉNSEV összetétellel rendelkezik, ami a természetben előforduló 3,4,5, kaffeoylquinic sav keveréke.

A ZÖLD KÁVÉBAB napi adagja kevesebb koffeint tartalmaz mint egy csésze kávé, ami mintegy 15 - 23 mg szemben egy átlagos pörkölt kávéval, ami 100 -150 mg koffein-t tartalmaz.


A CHLOROGÉN SAVAK csak a nyers ZÖLD KÁVÉBABBAN vannak jelen, és nem találhatók meg a hasonló, aromás kávébabban, köszönhetően a pörkölési folyamatnak, melynek során az keserű íze miatt eltávolítják.

Ez az egyedülálló és erős CHLOROGÉN sav támogatja az egészséges testsúlyt, test zsír szintet, szív-és érrendszeri működést valamint a normális vércukor szintet.


A ZÖLD KÁVÉBABNAK nincs íze, vegetáriánus kapszulában található és könnyű lenyelni.A ZÖLD KÁVÉBAB
KIEMELT EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAI:


* TESTSÚLY KONTROLL.
Főként azoknak jelenthet nagy segítséget a klorogénsav tartalom miatt, akik keveset esznek mégis
híznak.
A kávébab a lassú anyagcsere ellen hat, javítja a sejtek mikro-keringését. A kávébab csökkenti a
táplálékunkkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, ez azért fontos tény,
mert a túlsúly egyik legfőbb felelősei a szénhidrátok, nem csak a zsírok. Amennyiben a
szénhidrátok egy része nem tud zsírrá alakulni, akkor a szervezet hozzányúl a tartalékainkhoz, ami
nekünk sikerélményt fog adni, ugyanis a hatás mérhető lesz.


* EGÉSZSÉGES VÉRNYOMÁS, SZÍV–ÉS ÉRRENDSZERI funkció.
Támogatja az egészséges vérnyomást és homocisztein szintet valamint a véredények funkcióját és annak integritását. A Chlorogenic sav, mint a Zöld Kávébab természetes összetevője, alacsony sűrűségű lipoproteinkhez kötődik (LDL koleszterin) és megvédi őket az oxidációtól, egyfajta szív-védő antioxidánsként működve.


* ANTIOXIDÁCIÓ:
A nyers, feldolgozatlan és pörköletlen kávé babok magas arányban tartalmaznak polifenol antioxidánsokat, hogy ezzel kordában tartsák az erős szabadgyököket. A CHLOROGÉN SAVRÓL még érdemes tudni, hogy az elismert zöld teánál 10- szer ERŐSEBB ANTIOXIDÁNS védőhatással rendelkezik. Így a szervezetünket minden pillanatban ostromló szabadgyökök ellen is hatásos fegyvernek bizonyul.


* EGÉSZSÉGES VÉRCUKOR SZINT:
Tény, hogy a szervezetünk étkezéseink alkalmával a táplálékaink szénhidrát tartalmát glükózzá alakítja. A glükóz a szervezetünkben vércukorként terjed a vérárammal együtt. Vércukor szintünket szervezetünk állítja be, ha ez a szint magas, a májunk a feleslegesnek ítélt cukrot zsírrá alakítja. A zsírt felhalmozzuk, mely energiaraktárként üzemelhessen, majd ha a normál szintre csökken a vércukor szintünk, akkor a szervezet ehhez hozzányúl és fedezi energiaigényét.

A több évtizedes kutatások alapján elmondható, hogy a CHLOROGÉNSAV BLOKKOLJA az úgynevezett glükóz-6-foszfatáz enzim működését, amely a véráramba juttatott cukor szintjét szabályozza. Így a klorogénsav korlátozza a véráramba jutó cukor mennyiségét.

Ez azért kulcsfontosságú, mert minél több a cukor a vérben, a szervezet annál több inzulint termel. Attól függetlenül, hogy az inzulin rendkívül fontos a szervezetünk számunkra, nem jelenti azt, ha túl sok van belőle, az jó, hiszen ha túl magas az inzulin szintünk, akkor a zsír nem ég el a szervezetben, hanem raktározódik a zsírsejtekben.
Ebből következik, hogy a túl magas inzulin szint túlsúlyhoz vezethet, mivel rontja az anyagcsere hatásfokát.ZÖLD KÁVÉBAB

és vizsgálati tanulmányok hasznos összefoglaló - - - > IDE KATTINTVA OLVASHATÓ


1 doboz tartalma: 60 darab kapszula

Ajánlott adagolás: Napi 1 x 1 kapszula bevétele 1 pohár bő folyadékkal reggel, vagy ebéd után.


Eredeti ára: 15.900,-Ft / 60 db. < 1 db kapszula 265,-Ft >